Ντουντούκα
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να συνδυάσουμε τη νίκη με όμορφο μπάσκετ»

«Να συνδυάσουμε τη νίκη με όμορφο μπάσκετ»
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 18:20

Με την Νίκη στην Λευκάδα θα αναμετρηθεί αυτή την αγωνιστική η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να φτάσουν σε ακόμη μία άνετη επικράτηση στις εγχώριες διοργανώσεις, διευρύνοντας το νικηφόρο τους σερί.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης, επισημαίνοντας ότι πρέπει οι παίκτριές του να συνδυάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα με όμορφο μπάσκετ, όπως δηλαδή κάνουν μέσα σε όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δίνουμε άλλο ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και όπως πάντα αναζητάμε το αποτέλεσμα που θα μεγαλώσει το ρεκόρ μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Η Νίκη είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Πρόκειται σίγουρα για ένα επικίνδυνο παιχνίδι, το οποίο θέλει αρκετή προσοχή από την μεριά μας και σοβαρότητα στο παρκέ. Θέλουμε να κατακτήσουμε μία πειστική νίκη, γιατί πρόκειται και για μία ομάδα που ίσως μπορεί να την συναντήσουμε και στο Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα. Να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα λοιπόν με όμορφο μπάσκετ, όπως έχουμε κάνει σε όλη τη σεζόν μέχρι στιγμής».

Διαβάστε επίσης

«Πειστική νίκη, όπως θέλαμε»

«Πειστική νίκη, όπως θέλαμε»

Ο Γιώργος Παντελάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας. Τι δήλωσε η Ιβάνα Τίκβιτς.