Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πειστική νίκη, όπως θέλαμε»

«Πειστική νίκη, όπως θέλαμε»
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 01:55

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας έμεινε ο Γιώργος Παντελάκης, κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» ήταν να πετύχουν μία πειστική νίκη, κάτι το οποίο εν τέλει κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζαμε απέναντι στη Νίκη Λευκάδας, που είναι μια ομάδα που συμμετείχε και αυτή στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια ομάδα που όπως είχαμε πει πριν το παιχνίδι μπορεί να παίξουμε και στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας την άλλη εβδομάδα στα Χανιά. Θέλαμε μια πειστική νίκη και θεωρώ πως το καταφέραμε αυτό αφού παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης αλλά η δουλειά που κάνουν τα κορίτσια μέσα στην προπόνηση βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Επέστρεψε και σήμερα και η Σταμολάμπρου, η οποία προερχόταν από έναν τραυματισμό και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συνεχίζουμε τη δουλειά μας ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας».

Από την πλευρά της η Ιβάνα Τίκβιτς επισήμανε:

«Ήταν σίγουρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το γνωρίζαμε καλά αυτό. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε προπονηθεί σε έντονους ρυθμούς και προετοιμαζόμαστε για το κύπελλο την επόμενη βδομάδα. Θεωρώ ότι κάνουμε εξαιρετική δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και είμαι ικανοποιημένη για την εικόνα μας στο παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας».

Διαβάστε επίσης