Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν χάσει την… μπάλα παντού!

Έχουν χάσει την… μπάλα παντού!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 - 20:52

Γράψαμε πρόσφατα στο gavros.gr για το αδιανόητο αίτημα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ περί δικαιώματος μεταγραφής τριών ξένων αθλητριών ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ΠΑΟ της Α2 ζητούσε… ισονομία. Ήθελε, δηλαδή, να του επιτραπεί η απόκτηση τριών ξένων παικτριών, με συμβόλαιο δύο εβδομάδων. Μόνο για το Final-4 του θεσμού, δηλαδή! Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά, τόσο σε επίπεδο Ανδρών όσο και Γυναικών.

Το ΑΣΕΑΔ, λοιπόν, απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟ. Και έτσι, την Παρασκευή (22/3) θα αγωνιστεί μόνο με Ελληνίδες στον ημιτελικό του Final-4 με τον Ολυμπιακό. Το λογικό, δηλαδή.

Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» αντέδρασαν! Τι κι αν «έφαγαν» αναμενόμενη… πόρτα από το ΑΣΕΑΔ, έχουν και παράπονο. Για αυτό και εξέδωσαν ανακοίνωση. Τους φταίει και αμφισβητούν ακόμα και το Ανώτατο Δικαστήριο! Έχει χαθεί η… μπάλα, πραγματικά, στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η πορεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς την κορυφή σε όλα τα σπορ θα συνεχιστεί, ανεξαρτήτως των εμποδίων που μας παρουσιάζονται. Να είστε βέβαιοι γι' αυτό!». Για γέλια...

Διαβάστε επίσης

«Πειστική νίκη, όπως θέλαμε»

«Πειστική νίκη, όπως θέλαμε»

Ο Γιώργος Παντελάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Νίκη Λευκάδας. Τι δήλωσε η Ιβάνα Τίκβιτς.