Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε τον τίτλο του φαβορί, να το αποδείξουμε και στο γήπεδο»

«Έχουμε τον τίτλο του φαβορί, να το αποδείξουμε και στο γήπεδο»
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - 22:28

Με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα των αγώνων του φετινού Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο Ολυμπιακός διεκδικεί το τέταρτο διαδοχικό τρόπαιο.

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

«Ξεκινώντας την ομιλία μου θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους και το πρώτο πράγμα που πρέπει όλοι μας να κάνουμε είναι ευχαριστήσουμε τον δήμο Χανίων για τη φιλοξενία. Ως τώρα εντάξει είναι η πρώτη μέρα, ως τώρα είναι πάρα πολύ καλή η εικόνα που έχουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει.

Από εκεί και πέρα για εμάς σαν ομάδα στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Έχουμε τον θεωρητικό τίτλο του φαβορί αλλά αυτό είναι στα χαρτιά και είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο με τη συνέπειά μας και με το σεβασμό μας προς τους άλλους αντιπάλους.

Ο στόχος της ομάδας είναι το Κύπελλο αλλά ο στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει και ένα καλό θέαμα γιατί όποτε βρίσκουμε την ευκαιρία εμείς που πρεσβεύουμε το γυναικείο ελληνικό μπάσκετ θα πρέπει πέρα από το αποτέλεσμα να κοιτάμε να είναι ελκυστικό και για τον κόσμο που το βλέπει. Από την στιγμή που πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να το δείξουμε αυτό σε πάρα πολύ κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε.

Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Εμείς οι προπονητές πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Θεωρώ ότι θα γίνουν πάρα πολύ καλά παιχνίδια και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί το θέαμα. Καλή επιτυχία σε όλους και υγεία φυσικά σε όλες τις ομάδες».

Διαβάστε επίσης