Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 01:58
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πανέτοιμη να κατακτήσει ένα ακόμα Κύπελλο Ελλάδας, το τέταρτο διαδοχικό, είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να προσθέσουν άλλη μια κούπα στην πλούσια συλλογή του συλλόγου και θα τα δώσουν όλα, ώστε να επιστρέψουν με το τρόπαιο στον Πειραιά.

Το gavros.gr μίλησε με την Τζέσικα Τόμας, με την Αμερικανίδα γκαρντ να τονίζει στις δηλώσεις της ότι η ομάδα της βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ερωτηθείς για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι έχει ενημερωθεί για το γεγονός ότι είναι ο αιώνιος αντίπαλος!

Τζέσικα, η ομάδα είναι έτοιμη για τους αγώνες στο Final-4;

«Ναι, έτσι πιστεύω ότι είμαστε όλη η ομάδα. Αγωνιστήκαμε τη φετινή χρονιά και στην Ευρώπη και έχουμε δοκιμάσει πράγματα που πλέον έχουν μείνει στο παιχνίδι μας. Έχουμε κάνει πολλά καλά πράγματα σαν ομάδα και συνεχώς προχωράμε μπροστά. Και πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση».

Αρχικά, αντιμετωπίζεται τον Παναθηναϊκό. Ρώτησες τις συμπαίκτριες σου για αυτή την ομάδα, μιας και δεν την έχεις αντιμετωπίσει φέτος;

«Αναγκαστικά. Μου έχουν μιλήσει ήδη. Γνωρίζω ότι είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού και είδα και εγώ με τα μάτια μου και τα ματς των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα και γνωρίζω ότι είναι πολύ μεγάλο ματς. Από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πάντα. Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι».

Πως βλέπεις και το άλλο ματς του Final-4 ανάμεσα σε Νίκη Λευκάδας και Δάφνη Αγίου Δημητρίου;

«Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Με την Δάφνη έχουμε αγωνιστεί δύο φορές στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όταν την αντιμετωπίσαμε την πρώτη φορά ενώ στο δεύτερο αρχικά είχαμε πρόβλημα. Η Λευκάδα από την άλλη αγωνίστηκε και αυτή στην Ευρώπη και ξέρουμε πως παίζει. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Έχουμε έναν στόχο θα λέγαμε στην πλάτη μας. Και νομίζω ότι θα πρέπει να μπούμε μυαλωμένες και να κάνουμε τη δουλειά μας».

Διαβάστε επίσης