Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα της ΔΕΗ στην Κρήτη, δεν επηρεάζει το Final-4!

Πρόβλημα της ΔΕΗ στην Κρήτη, δεν επηρεάζει το Final-4!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 15:18

Μπλακ άουτ σε όλη την Κρήτη, μετά την έκρηξη του μετασχηματιστή στο σταθμό Λινοπεραμάτων στο Ηράκλειο. Γεγονός που επηρεάζει όλο το νησί, αλλά και το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών που θα γίνει στα Χανιά.

Το θέμα είναι πώς το κλειστό που θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Κυπέλλου στο μπάσκετ Γυναικών έχει μεν γεννήτρια, αλλά όλα είναι ανοικτά σχετικά με τη διεξαγωγή των δυο ημιτελικών. Είναι χαρακτηριστικό πώς από τις 12:00 το μεσημέρι έχουν σημειωθεί πολλές διακοπές ρεύματος. Στα Χανιά υπήρξε πρόβλημα.

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, να τονίζει: «Ευτυχώς η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε το ενδεχόμενο να έχουμε θύματα γιατί θα μπορούσε να είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς σε εργαζόμενους της ΔΕΗ. Χρειάζεται με ηρεμία να δούμε τις επόμενες ενέργειες και πως θα αποκατασταθεί η ζημιά. Να δοθούν οι παροχές ρεύματος σε όλη την Κρήτη και να γίνει η αντικατάσταση των μηχανημάτων σύντομα».

Πάντως αυτό που λένε όλοι στα Χανιά είναι πώς θα περιμένουν να δουν τι θα κάνει η ΔΕΗ διότι με τις υπάρχουσες συνθήκες όλα είναι ανοικτά για τους δύο ημιτελικούς, ειδικά για τον δεύτερο του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι προσπάθειες και οι εργασίες που έγιναν φαίνεται πώς αποδίδουν, διότι αποκαθίσταται η παροχή του ρεύματος.

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό η Νίκη

Στον τελικό η Νίκη

Η ομάδα της Λευκάδας επικράτησε με 73-68 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και έτσι προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.