Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό η Νίκη

Στον τελικό η Νίκη
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 17:43

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στα Χανιά ανάμεσα σε Νίκη και Δάφνη. Η ομάδα της Λευκάδας επικράτησε της αντίστοιχης του Αγίου Δημητρίου με 73-68 και έτσι προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για να μάθει τον αντίπαλό της.

Η Νίκη είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του ματς και κατάφερε να προηγηθεί 27-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Η Δάφνη πίεσε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να πάει το ματς στον πόντο (38-37) με το τέλος του ημιχρόνου.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι κοντά στο σκορ και στην τρίτη περίοδο με το σκορ να διαμορφώνεται στο 56-53. Το ίδιο συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να δείχνουν πόσο ήθελαν να περάσουν στον τελικό, αλλά τελικά να παίρνει το ματς η Νίκη Λευκάδας με 73-68.

Μεγάλο ματς από την Τζόνσον-Γουόκερ η οποία είχε 35 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ άλλους 16 πρόσθεσε η Νάιτ. Από πλευράς των τυπικά φιλοξενούμενων πρώτες σκόρερ ήταν οι Τζέιμς και Τζίντομ με 17, ενώ άλλους 16 πρόσθεσε η Μπράουν.

Διαβάστε επίσης

Και λίγοι ήταν οι 41!

Και λίγοι ήταν οι 41!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού χωρίς καν να φορτσάρει ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό, επικράτησε με 78-37 και έτσι πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδας.