Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε λιμάνι το 4ο σερί Κύπελλο!

Έπιασε λιμάνι το 4ο σερί Κύπελλο!
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 16:44

Τη δική της ιστορία συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν ένα ακόμα Κύπελλο Ελλάδας, το 4ο στη σειρά, επικρατώντας στον τελικό του Final 4 των Χανίων της Νίκης Λευκάδας με 78-69.

Έτσι ο πρώτος στόχος της σεζόν επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη που πλέον πηγαίνει για το πρωτάθλημα και το τέταρτο διαδοχικό νταμπλ.

Μάλιστα αυτή ήταν η νούμερο 106 διαδοχική νίκη του Θρύλου στις εγχώριες διοργανώσεις δείγμα της απόλυτης κυριαρχίας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός μπήκε εξαιρετικά στο ματς, έχοντας την Τόμας σε καλή κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» δεν έχασαν σε κανένα σημείο του ματς το προβάδισμα. Έχοντας κορυφαίας της Τζόνσον, Τόμας και Νικολοπούλου ο Ολυμπιακός πήρε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο (29-45).

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη αντέδρασε, μείωσε στο σκορ όμως η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη με μικρά ξεσπάσματα βρήκε τις λύσεις και ανέβασε ξανά τη διαφορά.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Τόμας και Νικολοπούλου πέτυχαν μεγάλα σουτ και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα και μια ακόμα κούπα.

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε επίσης

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ούτε στον μικρό τελικό τα κατάφεραν οι «πράσινες» χάνοντας από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου καταλαμβάνοντας έτσι την τελευταία θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.