Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα με τον κόσμο! (pics)

Ένα με τον κόσμο! (pics)
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 18:29

Πολύ όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στα Χανιά, μετά το τέλος της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν έξαλλα τη νέα τους επιτυχία, ούσες μία γροθιά μαζί με τον κόσμο του Θρύλου, που βρέθηκε στα Χανιά.

Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών κατευθύνθηκαν μετά το τέλος του τελικού με τη Νίκη Λευκάδας στις εξέδρες, όπου βρισκόταν ο κόσμος του Ολυμπιακού και έγιναν ένα μαζί του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παντελάκης, καθώς και οι περισσότερες παίκτριες του Θρύλου αγκάλιασαν τον φίλαθλο της ομάδας, Γιάννη Αλαμπασύνη, αφιερώνοντάς και σε αυτόν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μάλιστα, ο Αλαμπασύνης βρέθηκε και εκείνος στο βάθρο, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη νέα επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας.

Πραγματικά, πολύ όμορφες και «ερυθρόλευκες» στιγμές, με τον Θρύλο να κάνει για ακόμη μία φορά χαρούμενους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Απόλυτο και έχει και συνέχεια (pic)

Απόλυτο και έχει και συνέχεια (pic)

Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε τις 4 σερί, ενώ αυτή είναι η 7η διαδοχική εγχώρια κούπα έχοντας το απόλυτο των τίτλων.