Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα φτάναμε ως εδώ»

«Χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα φτάναμε ως εδώ»
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 19:54

Εμφανώς χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο είναι το τέταρτο διαδοχικό εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας, ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο προπονητής του Θρύλου, στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι χωρίς την αμέριστη στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη αλλά και του υποστηρικτή της ομάδας, Γιώργου Λεριώτη, η ομάδα του δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο και μάλιστα τους αφιέρωσε τη νίκη και το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σηκώσαμε το κύπελλο. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιό μας και παραμένουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Το ματς είχε πολύ ενδιαφέρον και η Νίκη Λευκάδας ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και ήταν ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Ο Ολυμπιακός έχουμε ξαναπεί ότι ο στόχος του είναι να κατακτάει τίτλους.

Ήταν υποχρέωση μας και ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και το τρόπαιό μας στον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς τη στήριξη του οποίου δεν θα φτάναμε ως εδώ, στον πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη και στον χορηγό μας, Γιώργο Λεριώτη, που έχουν στηρίξει την ομάδα από την πρώτη μέρα, και εμένα προσωπικά.

Ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στα Χανιά και μας στήριξε! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την κούπα και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ολοκληρώσουμε αυτήν την χρονιά με το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Απόλυτο και έχει και συνέχεια (pic)

Απόλυτο και έχει και συνέχεια (pic)

Ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε τις 4 σερί, ενώ αυτή είναι η 7η διαδοχική εγχώρια κούπα έχοντας το απόλυτο των τίτλων.