Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια νέα αυτοκρατορία!

Μια νέα αυτοκρατορία!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 13:44

Τέταρτο σερί Κύπελλο για τα κορίτσια του Θρύλου την Κυριακή στα Χανιά. Ήδη μετρούν τρία νταμπλ στη σειρά και θέλουν να κατακτήσουν φέτος και το τέταρτο! Σε μια σεζόν μεταβατική για τον Ολυμπιακό, μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα όχι απλά δεν έχασε τη δύναμή της, αλλά δείχνει πώς παρά την ανανέωση μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι αθλήτριές του φέτος έκαναν την υπέρβαση. Πέρασαν στον όμιλο της Euroleague. Εκεί, αν δεν είχαν αντίπαλο την απειρία, θα μπορούσαν να είχαν φτάσει πιο ψηλά. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος. Ο βασικός είναι το νταμπλ για τη σεζόν 2018/19. Ήδη στέφθηκαν Κυπελλούχες Ελλάδας και τώρα κοιτάζουν το Πρωτάθλημα που είναι μπροστά. Προ των πυλών ένας ακόμα τίτλος.

Το θέμα είναι πώς είναι μια ομάδα με μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες. Μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Μια ομάδα που έχει πολλές φιλοδοξίες, με τις περισσότερες παίκτριες να είναι μικρές σε ηλικία και το μέλλον να προδιαγράφεται ακόμα πιο λαμπρό.

Διαβάστε επίσης