Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι Μιχάλης Κουντούρης και Γιώργος Λεριώτης μας προσφέρουν τα πάντα»

«Οι Μιχάλης Κουντούρης και Γιώργος Λεριώτης μας προσφέρουν τα πάντα»
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 01:10

Στην επίτευξη του πρώτου στόχου της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Η διεθνής γκαρντ βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην στήριξη που έχει το τμήμα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τον μεγάλο υποστηρικτή της ομάδας, Γιώργο Λεριώτη...

Αναλυτικά η Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησε:

Για τους αγώνες με τη Βίσλα: «Προσπαθήσαμε από την αρχή να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες. Μας τόνιζε ο κόουτς Παντελάκης ότι η Βίσλα έχει πολλές νέες παίκτριες και δεν έχει δεθεί ακόμα. Συγκεντρωθήκαμε λοιπόν, δουλέψαμε και ήρθε το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε και η πρόκριση στους ομίλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια για μια Ελληνική ομάδα. Θυμάμαι πολύ έντομα τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο δεύτερο παιχνίδι. Μπαίνει το καλάθι και όλοι είχαν μπει στο γήπεδο. Εξίσου δυνατό σε συγκίνηση ήταν και το καλάθι του πρώτου αγώνα που ισοφάρισε το ματς».

Για την παρουσία στην Ευρωλίγκα: «Το παιχνίδι με τη Χατάι αν το ξαναπαίζαμε δεν θα χάναμε. Ήταν δικό μας αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Δυσκολέψαμε όλες τις ομάδες και όλοι μας αντιμετώπιζαν με σεβασμό. Θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή την διοργάνωση και να συνεχίζουμε κάθε χρόνο όλο και καλύτερα».

Για την προσαρμογή από την Αμερική: «Ήταν σχετικά δύσκολη η μετάβαση από την Αμερική. Στην Ελλάδα δίνεται μεγαλύτερη βάση στην τακτική και στα συστήματα. Στην Αμερική θέλει αυτοπεποίθηση και να είσαι αθλητικός. Είναι πιο ελεύθερο το παιχνίδι. Είχα όμως πολύ καλές συμπαίκτριες και με βοήθησαν πολύ να προσαρμοστώ»

Για το κομμάτι της προπονητικής: «Το μπάσκετ είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί το μετά. Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω».

Για τον Ολυμπιακό: «Όταν είσαι στην καλύτερη ομάδα, όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για να κερδίσουμε και να διευρύνουμε το αήττητο μας. Εμείς πρέπει να κοιτάμε να παρουσιαζόμαστε σωστές».

Για την διοικητική σταθερότητα στον Ολυμπιακό: «Από την διοίκηση υπάρχει σταθερότητα και αξιοπιστία. Μας προσφέρουν τα πάντα, κάτι που δεν το συναντάς συχνά στην Ελλάδα. Στα Χανιά ήταν και ο Πρόεδρος μας ο Μιχάλης Κουντούρης και ο κ. Λεριώτης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όπως και τον κ. Μαρινάκη που είναι συνεχώς δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στον Πανιώνιο...

Συνέχεια κόντρα στον Πανιώνιο...

Την ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/4) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με στόχο την 108η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτοιμες για την 94η σερί νίκη

Έτοιμες για την 94η σερί νίκη

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Κυριακή, εκτός έδρας τον Πανιώνιο (7/4, 14:00) και θέλουν να διευρύνουν το αήττητό τους.