Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζουμε το σερί μας στην Ελλάδα»

«Συνεχίζουμε το σερί μας στην Ελλάδα»
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 16:24

Μια ακόμα νίκη για τον Ολυμπιακό, ένα ακόμα ματς που προστέθηκε στο σερί. Κι αυτό έχει φτάσει πλέον στο 94-0 σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και το 108-0 σε ό,τι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου.

Με τον Γιώργο Παντελάκη να κρατά την καλή εικόνα που έδειξαν οι παίκτριές του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Κατακτήσαμε άλλη μία νίκη και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, παραμένουμε αήττητοι και συνεχίζουμε το σερί μας στην Ελλάδα».

Για να συμπληρώσει: «Είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μας και σκοπός μας είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

«Ήμασταν θετικές στην άμυνα»

«Ήμασταν θετικές στην άμυνα»

Η Τζέσικα Τόμας, η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, στάθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν οι «ερυθρόλευκες».

Με το πόδι στο... γκάζι!

Με το πόδι στο... γκάζι!

Την 108η συνεχόμενη νίκη τους, και 94η στο πρωτάθλημα, πέτυχαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, επικρατώντας 69-49 του Πανιωνίου εκτός έδρας.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 49-69 (τελικό)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 49-69 (τελικό)

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν εκείνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την 20ή αγωνιστική. Το gavros.gr σας ενημερώνει για τη διακύμανση του σκορ.