Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν θετικές στην άμυνα»

«Ήμασταν θετικές στην άμυνα»
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 16:41

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό, στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο, ήταν η Τζέσικα Τόμας. Η Αμερικανίδα γκαρντ του Ολυμπιακού σημείωσε 16 πόντους και ηγήθηκε του επιθετικού παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων». Η ίδια, πάντως, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς στάθηκε περισσότερο στο κομμάτι της άμυνας που έδωσε στο Θρύλο τη δυνατότητα να «χτίσει» μια σημαντική διαφορά και να βάλει τις βάσεις για μια ακόμα νίκη εντός συνόρων.

Η Τόμας υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερες στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ανέβηκαν τα ποσοστά μας. Εκτελέσαμε καλύτερα σε αυτό το διάστημα και έτσι ξέφυγε η διαφορά. Στην αρχή μπήκαμε καλά στο ματς, όμως είχαμε μία κοιλιά στην απόδοσή μας».

Με την Αμερικανίδα γκαρντ να συμπληρώνει: «Το σημαντικό είναι ότι ήμασταν θετικές στην άμυνά μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και σταματήσαμε τον αντίπαλό μας όποτε ήταν δυνατόν. Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη και συνεχίζουμε την καλή δουλειά μας στις προπονήσεις».

Διαβάστε επίσης

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση!

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση!

Οι Κορασίδες Α' της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε με 50-42 την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των πλέιφ οφ του πρωταθλήματος…

Με το πόδι στο... γκάζι!

Με το πόδι στο... γκάζι!

Την 108η συνεχόμενη νίκη τους, και 94η στο πρωτάθλημα, πέτυχαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, επικρατώντας 69-49 του Πανιωνίου εκτός έδρας.