Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ!

Νέα «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 13:24

Την πρώτη φορά η δικαίωση του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είχε να κάνει με την έκδοση του δελτίου της. Ο ΠΑΟΚ είχε επιδιώξει να το μπλοκάρει, αλλά η «σφαλιάρα» ήρθε για τους Θεσσαλονικείς.

Σήμερα έχει και συνέχεια. Δεύτερη δικαίωση για τον Θρύλο στον ΑΣΕΑΔ, σχετικά με την 23χρονη διεθνή γκαρντ. Το θέμα της προσφυγής του Ολυμπιακού ήταν το ποσό των 10.000€ που είχε επιδικάσει η επιτροπή αποτίμησης της ΕΟΚ να καταβληθεί στον ΠΑΟΚ.

Το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την απόφαση της ομοσπονδίας του Βασιλακόπουλου. Μια ακόμα «σφαλιάρα» για τον ΠΑΟΚ, μια ακόμα νίκη για τον Ολυμπιακό σε αυτό το θέμα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα δώσουν ούτε ένα ευρώ στον ΠΑΟΚ, που για δεύτερη φορά φεύγει με το κεφάλι... σκυμμένο από μια δικαστική «διαμάχη» με τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στο Final-4 της Ευρωλίγκας!

Ο Ολυμπιακός στο Final-4 της Ευρωλίγκας!

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Θρύλος από την τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία έχει αποκτήσει… άλλη αίγλη, έπειτα από την προσπάθεια των Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και Γιώργου Λεριώτη, αλλά και το μεγάλο όνομα του συλλόγου.

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση!

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση!

Οι Κορασίδες Α' της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε με 50-42 την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των πλέιφ οφ του πρωταθλήματος…