Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος η 109η σερί νίκη!

Στόχος η 109η σερί νίκη!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 12:15

Με στόχο άλλη μια νίκη, για να συνεχιστεί η εξαιρετική του πορεία εντός συνόρων και να διευρύνουν το εκπληκτικό αήττητο σερί που τρέχουν, οι κοπέλες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν την Κυριακή (14/4, 14:00) τον Σπόρτιγκ στο κλειστό της Γλυφάδας, για την 21η αγωνιστική.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Final-4 που έγινε στα Χανιά, θέλουν να ολοκληρώσουν με το αήττητο και φέτος την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και μετά να μπουν με την καλύτερη, δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ, για να φτάσουν στον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και σε ένα ακόμα νταμπλ.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και στη διάθεσή του είναι οι Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης

Για το 109ο διαδοχικό ροζ φύλλο

Για το 109ο διαδοχικό ροζ φύλλο

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Σπόρτινγκ στη Γλυφάδα για την 21η αγωνιστική της Α1. Live ενημέρωση στις 14:00 στο gavros.gr.

Νέα «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ!

Νέα «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ!

Δεύτερη δικαίωση του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την Σταμολάμπρου, καθώς ακύρωσε την απόφαση της ΕΟΚ που προέβλεπε την πληρωμή 10.000 € στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός στο Final-4 της Ευρωλίγκας!

Ο Ολυμπιακός στο Final-4 της Ευρωλίγκας!

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Θρύλος από την τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία έχει αποκτήσει… άλλη αίγλη, έπειτα από την προσπάθεια των Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και Γιώργου Λεριώτη, αλλά και το μεγάλο όνομα του συλλόγου.