Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνδυάσουμε τη νίκη με το θέαμα»

«Να συνδυάσουμε τη νίκη με το θέαμα»
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 15:59

Τον Σπόρτιγκ αντιμετωπίζουν οι κοπέλες του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Κυριακής (14/4, 14:00) στο κλειστό της Γλυφάδας. Με στόχο την 109η συνεχόμενη νίκη τους. Αλλά ο στόχος θα είναι διπλός. Νίκη και θέαμα. Κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου, σχολίασε: «Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το αήττητο μας σερί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ».

Για να συμπληρώσει: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και θέλουμε να αγωνιστούμε σε ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος με την ίδια ακριβώς απόδοση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Σπόρτιγκ και να την συνδυάσουμε με θέαμα».

Διαβάστε επίσης

Για το 109ο διαδοχικό ροζ φύλλο

Για το 109ο διαδοχικό ροζ φύλλο

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Σπόρτινγκ στη Γλυφάδα για την 21η αγωνιστική της Α1. Live ενημέρωση στις 14:00 στο gavros.gr.

Νέα «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ!

Νέα «σφαλιάρα» στον ΠΑΟΚ!

Δεύτερη δικαίωση του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την Σταμολάμπρου, καθώς ακύρωσε την απόφαση της ΕΟΚ που προέβλεπε την πληρωμή 10.000 € στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.