Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος για το 110-0

Πάνοπλος για το 110-0
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 13:27

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη Μεγάλη Δευτέρα τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θέλει να τελειώσει όπως ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα. Δηλαδή με νίκη. Η οποία θα είναι η 110η σερί σε όλες τις διοργανώσεις και 96η για το πρωτάθλημα της Α1.

Οι Κυπελλούχες Ελλάδας παραμένουν φυσικά προσηλωμένες στο στόχο ο οποίος είναι να διατηρήσουν μια ακόμα σεζόν το αήττητο στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στα ημιτελικά των πλέι οφ, όπου θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τις Εσπερίδες αποτελείται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης

Το κίνητρο του 110-0!

Το κίνητρο του 110-0!

Φινάλε στην κανονική περίοδο το μεσημέρι (22/4, 15:00) για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, κόντρα στις Εσπερίδες στην Καλλιθέα.