Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνάντηση κορυφής με... ορίζοντα ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον

Συνάντηση κορυφής με... ορίζοντα ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 - 13:36

Η χρονιά θα κλείσει με τον Ολυμπιακό αήττητο νταμπλούχο και πάλι στο μπάσκετ Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» είναι ήδη Κυπελλούχες, ενώ μετρούν 111-0 εντός συνόρων την τελευταία τετραετία και θέλουν στους τελικούς να διευρύνουν αυτό το σερί τους. Σε μια χρονιά που για πρώτη φορά πήραν μέρος στην Ευρωλίγκα Γυναικών, πέρασαν στον όμιλο και στάθηκαν πολύ καλά, αν και άπειρες και πρωτάρες. Ο απολογισμός ήταν, αν μην τι άλλο θετικός, καθώς ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια με τις «ερυθρόλευκες να είναι στην 3η θέση σε επισκεψιμότητα, όσον αφορά στο επίσημο κανάλι της FIBA Euroleague στο Youtube.

Το μυαλό είναι στο τώρα, στο σήμερα και τους τελικούς που έρχονται αλλά παράλληλα και στην επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr, μετά το Πάσχα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Πιθανότητα στην Ελβετία, στο Λουγκάνο. Όλα είναι ακόμα... ανοικτά σε αυτό. Με θέμα την επόμενη χρονιά. Στόχος είναι η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη, μιας και μέσα από τις εμφανίσεις της φέτος, ειδικά στην Ευρώπη, ανέβασε τον πήχη.

Το περασμένο καλοκαίρι άλλαξαν πολλά, όμως το τμήμα συνέχισε να πρωταγωνιστεί και να είναι σε υψηλό επίπεδο. Αυτό όχι μόνο θα διατηρηθεί, αλλά το πλάνο είναι να πάει ακόμα καλύτερα. Πάνω σε αυτό θα γίνει η συνάντηση κορυφής. Διότι μετά την πορεία φέτος στην Ευρωλίγκα Γυναικών, στόχος είναι η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα του χρόνου στη διοργάνωση. Έχοντας και την εμπειρία και τις φετινές παραστάσεις που θα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού και την ευρωπαϊκή της προοπτική.

Διαβάστε επίσης