Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον αστερισμό του 4ου σερί νταμπλ

Στον αστερισμό του 4ου σερί νταμπλ
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 11:56

Η ώρα για το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού έφτασε. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό, το απόγευμα της Τρίτης (7/5, 17:00). Με στόχο το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Με τη σειρά να είναι ήδη στο 2-0, καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Εκεί οι κοπέλες του Ολυμπιακού νίκησαν τις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ, τόσο στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο με 71-61 όσο και στη Γλυφάδα στο δεύτερο γύρο με 83-40. Θέλουν, λοιπόν, άλλες δύο νίκες για να φτάσουν τον αριθμό τέσσερα που δίνει τον τίτλο.

Το ευχάριστο για τις Κυπελλούχες Ελλάδας είναι πώς προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν. Όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση του Γιώργου Παντελάκη και πανέτοιμες για να πετύχουν την 112η νίκη εντός συνόρων, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η αποστολή για τον πρώτο τελικό αποτελείται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης

Κούπα μαζί με τον κόσμο τους!

Κούπα μαζί με τον κόσμο τους!

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα γίνει την Τετάρτη (8/5) στη Γλυφάδα και θα ξεκινήσει στις 18:00.