Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο»

«Να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 13:11

Στόχος το 4ο σερί πρωτάθλημα, το 4ο σερί νταμπλ. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού από την Τρίτη ξεκινούν την προσπάθειά τους για να σηκώσουν ένα ακόμα τρόπαιο. Ο Γιώργος Παντελάκης κάλεσε τον κόσμο να είναι δίπλα στις «ερυθρόλευκες», για να πανηγυρίσουν μαζί το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Θρύλου, τόνισε: «Φτάσαμε στην περίοδο που περιμέναμε τόσο καιρό. Από την αρχή της σεζόν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρώτος στόχος μας είναι το τέταρτο αήττητο νταμπλ. Οι προπονήσεις δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για αυτά τα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος για τις αθλήτριές μου και είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να παίξει το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας».

Συμπλήρωσε πώς «Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας τον τίτλο. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας, να χαρούν μαζί μας, να φωνάξουν για μας και την Τετάρτη παρέα να ζήσουμε και πάλι όμορφες στιγμές, μαζί με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 89-37 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 89-37 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Γλυφάδας την αντίστοιχη των Θεσσαλονικέων στον πρώτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος. Live στις 17:00 στο gavros.gr.

Κούπα μαζί με τον κόσμο τους!

Κούπα μαζί με τον κόσμο τους!

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα γίνει την Τετάρτη (8/5) στη Γλυφάδα και θα ξεκινήσει στις 18:00.