Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το 4ο σερί νταμπλ!

Το πρώτο βήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το 4ο σερί νταμπλ!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 - 08:28

Πανέτοιμες και αποφασισμένες να τα δώσουν όλα και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 4ου σερί νταμπλ είναι οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν στις 17:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας τον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμες για να κάνουν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η σειρά των τελικών βρίσκεται ήδη στο 2-0 υπέρ του Θρύλου και οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη θέλουν να τελειώνουν όσο το πιο δυνατόν γρήγορα τη σειρά, κατακτώντας ακόμη ένα τρόπαιο.

Αγωνιστική προβλήματα δεν υπάρχουν για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες είναι πανέτοιμες για ακόμη μία νίκη, η οποία θα είναι η 112η τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 89-37 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 89-37 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Γλυφάδας την αντίστοιχη των Θεσσαλονικέων στον πρώτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος. Live στις 17:00 στο gavros.gr.

Κούπα μαζί με τον κόσμο τους!

Κούπα μαζί με τον κόσμο τους!

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα γίνει την Τετάρτη (8/5) στη Γλυφάδα και θα ξεκινήσει στις 18:00.