Ντουντούκα
Ομαδάρα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους Μαρινάκη, Κουντούρη και Λεριώτη»

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους Μαρινάκη, Κουντούρη και Λεριώτη»
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 21:57

Απόλυτα χαρούμενος ήταν μετά το τέλος του 2ου τελικού και της κατάκτησης και του φετινού πρωταθλήματος ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κούπα, ευχαρίστησε για την στήριξη τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τον μεγάλο υποστηρικτή της ομάδας Γιώργο Λεριώτη για την στήριξη που είχαν στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Παράλληλα, έδωσε τα συγχαρητήριά του τόσο στις παίκτριές του όσο και στους συνεργάτες του Θάνο Νίκλα και Κώστα Λώλη για τη δουλειά που έκαναν όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο! Οι τρεις στόχοι που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν ήταν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και από ότι φαίνεται βγάλαμε εις πέρας την αποστολή μας.

Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός το να έχεις μία τέτοια διοίκηση, που να κρατάει αναλλοίωτη την δομή μίας ομάδας από την αρχή μέχρι και το τέλος και να σου επιτρέπει να είσαι σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο, είναι άξια συγχαρητηρίων.

Για αυτό από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω για όλα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου η στήριξη είναι τεράστια υπόθεση για μας, τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη και τον χορηγό μας, Γιώργο Λεριώτη.

Αξίζουν εννοείται πολλά συγχαρητήρια και στις παίκτριές μου που δούλεψαν απίστευτα όλη τη χρονιά, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Θάνο Νίκλα, τον Κώστα Λώλη και όλους όσους ήταν από το πρώτο λεπτό δίπλα μου κι όλοι μαζί ελπίζω από την επόμενη χρονιά να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Διαβάστε επίσης

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!

Μία ακόμη κούπα για τον Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος δεν σταματά να κατακτά τρόπαια!

Ομάδα και κόσμος ένα! (vid)

Ομάδα και κόσμος ένα! (vid)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου πανηγύρισε μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.