Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αφιερωμένο στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και Γιώργο Λεριώτη»

«Αφιερωμένο στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κουντούρη και Γιώργο Λεριώτη»
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 23:35

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε και η φετινή σεζόν για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το 4ο διαδοχικό πρωτάθλημα και νταμπλ και έτσι συνεχίζουν να χτίζουν τη δική τους αυτοκρατορία.

Μετά το τέλος του τελικού, η αρχηγός του Θρύλου Εβίνα Σταμάτη, στις δηλώσεις της ευχαρίστησε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και τον μεγάλο υποστηρικτή της ομάδας, Γιώργο Λεριώτη για την στήριξη όλη τη χρονιά ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.

«Σήμερα επιτεύχθηκε και ο τελευταίος στόχος που είχαμε βάλει, δηλαδή το πρωτάθλημα. Η χρονιά έκλεισε και με το αήττητο και ήταν διπλή η χαρά γιατί καταφέραμε και παίξαμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας. Ήταν η πρώτη φορά που σηκώνουμε το πρωτάθλημα εδώ μέσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθαν σήμερα εδώ.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που μας στηρίζει, αλλά και τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη, και τον κύριο Γιώργο Λεριώτη, που είναι διαρκώς στο πλευρό μας. Αφιερώνουμε και στους τρεις λοιπόν αυτό το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης