Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΡΥΛΟΣ!

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΡΥΛΟΣ!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 23:15

Δεν σταματά να γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός! Σε κάθε άθλημα. Σε κάθε διοργάνωση. Με τον Θρύλο να αποδεικνύει συνεχώς γιατί χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη. Τελευταία (χρονικά) απόδειξη; Το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών.

Μπορεί οι Πειραιώτισσες να βρίσκονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο άθλημα, όμως έχουν καταφέρει να «χτίσουν» τη δική τους αυτοκρατορία. Με τέσσερα διαδοχικά νταμπλ και, μάλιστα, χωρίς ήττα! Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν άλλη μία σεζόν μετρώντας νίκες και μόνο. Τέσσερα χρόνια, σερί 113-0 σε Α1 και Κύπελλο! Επίδοση εντυπωσιακότατη. Μοναδική. Θρυλική!

Τι να πρωτογράψουμε για αυτά τα κορίτσια. Και γενικότερα, για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος από το 2011 και έπειτα, «σαρώνει» τα… πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με την τεράστια προσφορά του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, την σπουδαία διοικητική καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη, των ΓΑΥΡΩΝ με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου και, φυσικά, των χορηγών. Του Γιώργου Λεριώτη, του Σοφοκλή Ξυνή, του Πέτρου Μαντούβαλου.

Δεν… υπάρχουν αυτά που ζει ο κόσμος του Θρύλου. Κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, επιτυχίες και τρόπαια σε όλα τα σπορ. Ένας Ερασιτέχνης «γίγαντας», ένας Ερασιτέχνης Παντοκράτορας!

Το παράδειγμα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ τα… λέει όλα. Όπως και του χάντμπολ. Δύο ομάδες «νέες» στα εν λόγω αθλήματα, που μοιάζουν με… παλιές! Που δεν αφήνουν αντίπαλο να διεκδικήσει κούπα και που αποδεικνύουν, ότι όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός, κυριαρχεί απόλυτα.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός…

Διαβάστε επίσης