Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα γλέντια δεν έχουν τελειωμό (pics)

Τα γλέντια δεν έχουν τελειωμό (pics)
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 12:30

Μια ακόμα χρονιά που τελείωσε με τον Ολυμπιακό να κάνει ξανά το νταμπλ. Το Κύπελλο Ελλάδας στο Final-4 στα Χανιά, το Πρωτάθλημα στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ. Η σεζόν τελείωσε και οι κοπέλες του Θρύλου πήραν όλους τους τίτλους.

Και όχι μόνο. Ένα ακόμα Κύπελλο, ένα ακόμα Πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ, το τέταρτο στη σειρά. Και χωρίς ήττα. Με το ρεκόρ να έχει φτάσει τις 113 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 97 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Κορυφαίες στα παρκέ, κορυφαίες και στη διασκέδαση. Το βράδυ της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν έναν ακόμα τίτλο.

Πρωταθλήτριες και στη διασκέδαση. Βγήκαν για να πανηγυρίσουν για τους τίτλους που κατάκτησαν, για μια ακόμα χρονιά γεμάτη πολλές στιγμές χαράς. Και του έδωσαν και κατάλαβε. Κλείνοντας ιδανικά μια σεζόν που συνοδεύτηκε ακόμα από την παρουσία στους ομίλους της Ευρωλίγκας Γυναικών, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Διαβάστε επίσης

«Το νταμπλ ξανά στον Πειραιά!»

«Το νταμπλ ξανά στον Πειραιά!»

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, στην οποία κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μίλησε η Εβίνα Σταμάτη στην «Μεγάλη μου Αγάπη», τη Δευτέρα (13/5).