Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γκάλης είναι ο λόγος που ξεκίνησα το μπάσκετ»

«Ο Γκάλης είναι ο λόγος που ξεκίνησα το μπάσκετ»
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 20:42

Η Εβίνα Μάλτση, καταξιωμένη διεθνής μπασκετμπολίστρια με μεγάλες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική Ελλάδας, θα βρεθεί στη Ρόδο για το GalisBasketball 3on3 από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019.

«Είναι υπέροχο για τους τόπους καταγωγής των μεγάλων αθλητών να κινητοποιούνται. Τιμάει τη Ρόδο και ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα και να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις.

Εγώ είμαι τεράστια οπαδός του Νικ. Ο Νίκος Γκάλης είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Απ’τα 9 μέχρι τα 19 ανυπομονούσα να τον δω από κοντά και είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η πρόσκληση.

Ο Γκάλης είναι μια τεράστια μορφή στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα και ο άνθρωπος που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είναι ο λόγος που μάθαμε το μπάσκετ. Μας έδωσε όνειρα και ελπίδα. Μετά το 87’, όλη η Ελλάδα ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Το νταμπλ ξανά στον Πειραιά!»

«Το νταμπλ ξανά στον Πειραιά!»

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, στην οποία κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μίλησε η Εβίνα Σταμάτη στην «Μεγάλη μου Αγάπη», τη Δευτέρα (13/5).