Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στην Τζουρσένκοβα ο Ολυμπιακός!

Κοντά στην Τζουρσένκοβα ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 19:05
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του τμήματος του μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στην Ελλάδα, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο σερί που τρέχουν στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και να κάνουν και μια καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα, όπου την περσινή σεζόν έκαναν το ντεμπούτο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να φέρουν στον Πειραιά την Άννα Τζουρσένκοβα. Είναι 33 ετών από την Σλοβακία και αγωνίζεται στη θέση της σέντερ.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στην Άρκα Γκτνίνια (Arka Gdynia) στην Πολωνία και στη συμμετοχή της στο Eurocup σε δύο αναμετρήσεις, είχε μέσο όρο 5 πόντους, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ, ενώ είχε και 1,5 ασίστ ανά ματς.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Good Angels Kosice το 2004 και στο 2012 πήρε μεταγραφή για την BK Brno όπου έμεινε για δύο σεζόν. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην TSV 1880 Wassenburg και το 2015 ξανά στην Kosice πριν πάρει μεταγραφή για την Gdynia.

Διαβάστε επίσης

«Το νταμπλ ξανά στον Πειραιά!»

«Το νταμπλ ξανά στον Πειραιά!»

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, στην οποία κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μίλησε η Εβίνα Σταμάτη στην «Μεγάλη μου Αγάπη», τη Δευτέρα (13/5).