Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα ξεχωριστό διήμερο με την εθνική μπάσκετ Κωφών Γυναικών!

Ένα ξεχωριστό διήμερο με την εθνική μπάσκετ Κωφών Γυναικών!
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - 01:32

Ένα πολύ ξεχωριστό μπασκετικό διήμερο πέρασαν οι Νεανίδες της ακαδημίας μπασκετ του Ολυμπιακού. Τη Δευτέρα (16/6) και την Τρίτη (17/6) προπονήθηκαν μαζί με την εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών Γυναικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία (27/6-7/7).

Η εθνική ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και τα κορίτσια του Θρύλου είχαν την ευκαιρία να ενταχθούν στη προπόνηση, να ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα και να κερδίσουν πολύτιμες μπασκετικές παραστάσεις!

Πέρα από την μεγάλη τιμή της συμμετοχής στην προπόνηση του εθνικού συγκροτήματος, τα παιδιά είχαν την τύχη να γνωρίσουν τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας και να μιλήσουν μαζί τους για την ιδιαιτερότητα τους και το πως αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή τους. Όλες οι αθλήτριες ήταν ανοικτές στη συζήτηση, έλυσαν πολλές απορίες των παιδιών και τους έδωσαν πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής.

Το ρόστερ της Εθνικής Κωφών:

Αθλήτριες: Κοτσιάφτη Αλεξάνδρα, Στάλα Κοτσιρέα, Ανθή ΧαϊνΆ, Στεφάνια Πατέρα, Λια Σαρακατσάνο, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Γιάννα Βουδούρη, Χρύσα Βεράνη, Δήμητρα Μελλίνη, Αλεξία Σπίνου.

Προπονήτρια: Αθηνα Ζερβά

Βοηθός προπονήτρια: Μάρθα Αργυρίου

Γυμναστής: Δημήτρης Μεξής

Διακρίσεις: 2007 Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, 2006 Χρυσό Πανευρωπαϊκό μετάλλιο

Διαβάστε επίσης