Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας με Μονμπελιέ ή Βενέτσια ο Ολυμπιακός!

Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας με Μονμπελιέ ή Βενέτσια ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 20:03

Το εμπόδιο μίας εκ των Μονμπελιέ ή Βενέτσια θα κληθεί να προσπεράσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, προκειμένου να βρεθεί και τη φετινή σεζόν, 2η σερί χρονιά, στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκες» θα βρίσκονται κανονικά στην κλήρωση για τα προκριματικά της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 23 Ιουλίου στο Μόναχο.

Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους, όποια και από τις δύο αντιπάλους και αν βρεθούν στο δρόμο τους, ωστόσο, έχουν ενισχυθεί σημαντικά και είναι έτοιμες και φέτος να κάνουν την υπέρβαση και να βρεθούν στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα, ώστε να συμμετέχουν και τη φετινή σεζόν στη μεγάλη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ, πραγματοποιώντας μία ακόμη επιτυχημένη πορεία, ελπίζοντας με το ενισχυμένο τους ρόστερ για το επόμενο βήμα.

Ο πρώτος αγώνας για τα προκριματικά θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα είτε στην Γαλλία είτε στην Ιταλία, ανάλογα με την κληρωτίδα της 23ης Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Φουλ δράση στο Basketball Summer Camp

Φουλ δράση στο Basketball Summer Camp

Τα κορίτσια που βρέθηκαν στο Camp της Ακαδημίας μπάσκετ Νεανίδων προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Γιώργου Παντελάκη, Μάρθας Αργυρίου αλλά και τις Αγγελικής Νικολοπούλου.