Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κορυφή και αήττητο!»

«Κορυφή και αήττητο!»
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 15:26

Με αφορμή την κλήρωση πρωταθλήματος και Κυπέλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr: «Μετά το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να κρατήσουμε το αήττητό μας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας ξεκινούν γρήγορα, αφού έχουμε τους αγώνες της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας απέναντι στην BLMA. Διατηρήσαμε το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητριών της περσινής μας ομάδας ενώ έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, οι οποίες πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν για να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.

Είμαι σίγουρος για το ρόστερ που έχω στα χέρια μου, θα δουλέψουμε σκληρά και θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει την προσπάθειά μας και όλοι μαζί να χαρούμε άλλη μία χρονιά με τίτλους και επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης

Αργεί η πρώτη... «φάπα» στον ΠΑΟ!

Αργεί η πρώτη... «φάπα» στον ΠΑΟ!

Στις αρχές του 2020 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «πράσινους» για το μπάσκετ των Γυναικών.