Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικό... ξεμούδιασμα κόντρα στον Πρωτέα!

Φιλικό... ξεμούδιασμα κόντρα στον Πρωτέα!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:21

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν σήμερα οι παίκτριες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας έδωσαν το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας κόντρα στον Πρωτέα Βούλας και επικράτησαν με 79-20 δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία για την εποχή.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Παντελάκης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα και σχήματα και φυσικά να δει την κατάσταση των αθλητριών του μετά τις αρκετά απαιτητικές προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Η πρώτη πεντάδα της σεζόν απαρτιζόταν από τις Νικολοπούλου, Σταμολάμπρου, Σταμάτη, Σπυριδοπούλου και Γιουρτσένκοβα.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του ματς, και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο δεύτερο οκτάλεπτο δεν δέχθηκε ούτε πόντο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 39-8.

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Παντελάκης, χρησιμοποίησε και την Ιωάννα Παπακώστα από τις Νεάνιδες του Θρύλου.

Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου και Σωτηρίου τελείωσαν το ματς με 9 πόντους και ήταν οι πρώτες σκόρερ, ενώ άλλους 8 πρόσθεσε η Γιουρτσένκοβα.

Τα δεκάλεπτα: 19-8, 39-8, 59-17, 79-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Νικολοπούλου 9 (1), Σταμολάμπρου 4, Σπυριδοπούλου 9 (1), Γιουρτσένκοβα 8, Σταμάτη 6 (2), Παυλοπούλου 6, Αυτζή 13 (3), Σωτηρίου 9 (3), Κοσμά 5 (1), Λούκα 6, Γέμελος 4, Παπακώστα.

Διαβάστε επίσης