Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι νέες αθλήτριες έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα»

«Οι νέες αθλήτριες έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα»
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:56

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο σημερινό (10/9) νικηφόρο (97-45) φιλικό με τον Κρόνο, στον Άγιο Δημήτριο.

Με τον κόουτς του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά, στις δηλώσεις του:

«Ήταν ένα φιλικό απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα από την προηγούμενη (σ.σ. Πρωτέας Βούλας). Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία για την περίοδο που διανύουμε και σκοπός μας, αυτή την στιγμή, είναι να γινόμαστε όλο και πιο συμπαγείς σε άμυνα και επίθεση.

Οι νέες αθλήτριες που ήρθαν φαίνεται πως έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα και αντιλαμβάνονται όσα τους ζητάμε στις προπονήσεις, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού δείχνουν στο παρκέ τις δυνατότητες τους!

Είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα μας απέναντι στον Κρόνο και την δουλειά που κάνουμε. Τώρα, έρχονται δύο πολύ δυνατά φιλικά στην Ουγγαρία, όπου θα βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα».

Διαβάστε επίσης

Στη Χαλκίδα το ματς με την Μονπελίε!

Στη Χαλκίδα το ματς με την Μονπελίε!

Στο κλειστό της Κανήθου θα δώσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το πρώτο ματς με τη γαλλική ομάδα για τον προκριματικό της Ευρωλίγκας...

Η ποιότητα της Γκρέιβς φάνηκε με το… καλημέρα!

Η ποιότητα της Γκρέιβς φάνηκε με το… καλημέρα!

Η Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού «τρέλανε» τους πάντες στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, στο φιλικό με τον Κρόνο. 17 πόντοι και εξαιρετική άμυνα…