Ντουντούκα
Τρίμπαλο και τα φιλιά μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει στη Γαλλία...

Έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει στη Γαλλία...
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:37
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Εκεί που φαινόταν ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα είχε ένα εύκολο έργο κόντρα στη Μονπελιέ στη Χαλκίδα, ένα «νεκρό» τρίλεπτο, στέρησε τη δυνατότητα της νίκης από την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν εξαιρετικές στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στο +17, ωστόσο ένα εντυπωσιακό σερί από τις γαλλίδες έφερε την ανατροπή.

Ωστόσο η εμφάνιση των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, έδειξε ότι με λίγη περισσότερο συγκέντρωση, μπορούν να πάρουν τη νίκη στη Γαλλία. Και μάλιστα να το κάνουν με μεγαλύτερη διαφορά από τους τρεις, που έχασαν στη Χαλκίδα, προκειμένου να είναι αυτές που θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πλέον υπάρχει χρόνος μιας εβδομάδας, προκειμένου οι «ερυθρόλευκες» να προετοιμαστούν πολύ καλύτερα μιας και πλέον θα έχουν εικόνα τις ομάδας που θα αντιμετωπίσουν στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσε ένα κακό τρίλεπτο!

Πλήρωσε ένα κακό τρίλεπτο!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αν και βρέθηκε μπροστά με 15, ένα νεκρό τρίλεπτο της στέρησε τη νίκη κόντρα στη Μονπελιέ, με σκορ 63-66 και πλέον θέλει νίκη με τέσσερις πόντους στη Γαλλία για να πάρει την πρόκριση.

Πάντα κοντά ο Μιχάλης Κουντούρης!

Πάντα κοντά ο Μιχάλης Κουντούρης!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρέθηκε στη Χαλκίδα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κόντρα στη Μονπελιέ.