Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε να τα καταφέρουμε»

«Είμαστε Ολυμπιακός και μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019 - 02:47

Πανέτοιμες ώστε να πάρουν τη νίκη-πρόκριση στη Γαλλία κόντρα στη Μονπελιέ είναι οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη με τέσσερις πόντους διαφορά προκειμένου να είναι αυτές που θα αγωνιστούν στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε ο Γιώργος Παντελάκης. Ο προπονητής των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας, τόνισε στις δηλώσεις του ότι όπως η ομάδα του το έκανε πέρσι και μπόρεσε να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, έτσι μπορεί και φέτος να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας αφού κρίνεται το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε στην Χαλκίδα με τρεις πόντους εξαιτίας ενός κακού διαστήματος που είχαμε στα μέσα της τρίτης περιόδου. Ήμασταν καλοί για 35 λεπτά όμως στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να είμαστε και τα 40.

Κάναμε πέντε δυνατές προπονήσεις, δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες και σίγουρα θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γυρίσουμε πίσω με την πρόκριση.

Σίγουρα είναι δύσκολο. Η Μονπελιέ διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και η έδρα της είναι ένα επιπλέον εμπόδιο για εμάς. Πιστεύω στις παίκτριες μου, έχουν περάσει πολλές ώρες στο παρκέ, παλεύουν σκληρά και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο την Τετάρτη. Είμαστε Ολυμπιακός, πέρσι τα καταφέραμε απέναντι στην Βίσλα, γνωρίζουμε τον τρόπο και πρέπει να φύγουμε από το Μονπελιε με τη νίκη που θα μας φέρει στην Ευρωλίγκα».

Διαβάστε επίσης