Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντελάκης: «Είναι ο βασικός στόχος!»

Παντελάκης: «Είναι ο βασικός στόχος!»
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 15:29

Η γυναικεία ομάδα του Θρύλου μπαίνει αύριο Σάββατο στη μάχη της Α1 μπάσκετ Γυναικών και στο ματς με τον ΠΑΣ, εκτός από τη νίκη, ο Γιώργος Παντελάκης επιθυμεί να δει και ορισμένα στοιχεία, τα οποία ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει και στο Eurocup.

Αναλυτικά οι δηλώσειςι του κόουτς, ενόψει της αναμέτρησης, με τον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα: «Μπαίνουμε στην πρεμιέρα μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι εγχώριες διοργανώσεις είναι ο βασικός μας στόχος κάθε χρονιά όπως και το αήττητό μας και θέλουμε μετά την καλή εμφάνιση με τον Σπόρτιγκ στο Κύπελλο, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Προσωπικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλω να δω μερικά πράγματα για το ματς του Eurocup απέναντι στην Namur. Είναι η ευκαιρία να κάνουμε κάποιες δοκιμές, αλλά χωρίς να αλλάξουμε και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς που ακολουθεί στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνημα με κατοστάρα!

Ξεκίνημα με κατοστάρα!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που επικράτησε στα Γιάννενα του ΠΑΣ με 100-48.

Πάμε Θρύλε για την πρώτη νίκη!

Πάμε Θρύλε για την πρώτη νίκη!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρίσκεται στα Ιωάννινα, όπου θα παλέψει με τον ΠΑΣ, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.