Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ομάδα έδειξε τη δυναμική της»

«Η ομάδα έδειξε τη δυναμική της»
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 21:16

Στο γεγονός ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ πηγαίνει ακόμα βήμα-βήμα μιας και είναι αρχή στην ευρωπαϊκή της πορεία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην «Cosmote Tv», ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε μεγάλα λόγια και πολλές κουβέντες. Η ομάδα έδειξε τη δυναμική της και πέρσι. Με έναν ίδιο κορμό και με άξονα την περσινή πορεία προσπαθήσαμε πάρα πολύ σκληρά να μπούμε στους ομίλους της Euroleague. Είχαμε την ατυχία να πέσουμε πάνω σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, οπότε πέσαμε στο Eurocup.

Το Eurocup είναι και αυτή μια πολύ σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαστε σε έναν όμιλο που έτσι όπως είναι οι κανονισμοί στη διοργάνωση μετράει κάθε δίποντο, κάθε άμυνα γιατί η διαφορά πόντων είναι και αυτή που σου δίνει μια κατάταξη και έπρεπε από την αρχή να ήμαστε πολύ σοβαροί.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να κατατάξω κάπου την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ σοβαροί και αν ήμαστε αυτοί που πρέπει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα θα έχει μια μεγάλη και μια καλή πορεία στο Eurocup και θα δούμε που τελικά θα φτάσει».

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τη Βαλένθια, αυτό θα είναι πιο ανταγωνιστικό;

«Η Βαλένθια σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, γενικότερα το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πολλές καλές ομάδες. Σίγουρα εκτός έδρας παιχνίδι, πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς θεωρώ όμως ότι η ομάδα έχει το μέταλλο και τον χαρακτήρα να πάει στη Βαλένθια και να διεκδικήσει τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Έχει μπει... φουριόζα η Τόμας!

Έχει μπει... φουριόζα η Τόμας!

Η Αμερικανίδα γκαρντ του Ολυμπιακού έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε όλα τα επίσημα ματς των «ερυθρόλευκων» μέχρι τώρα...

«Η άμυνα ήταν το κλειδί μας!»

«Η άμυνα ήταν το κλειδί μας!»

Η Τζέσικα Τόμας αναφέρθηκε στο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση κόντρα στη Ναμούρ στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα...

Σαρωτικός κόντρα στη Ναμούρ και τώρα ΠΑΟΚ!

Σαρωτικός κόντρα στη Ναμούρ και τώρα ΠΑΟΚ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική στη νίκη με 70-41 κόντρα στη Ναμούρ, στην πρεμιέρα του Eurocup και, πλέον, κοιτάζει το... ντέρμπι του Σαββάτου (19/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα, για την Α1...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ναμούρ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ναμούρ Live Streaming

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Ναμούρ (18:30) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης! Δείτε το live streaming της αναμέτρησης.