Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο πρώτος μας... τελικός στο Eurocup»

«Ο πρώτος μας... τελικός στο Eurocup»
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 - 00:35

Ως τον πρώτο τελικό για το Eurocup χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Βαλένθια, στην Ισπανία, ο Γιώργος Παντελάκης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μας είναι ο πρώτος τελικός μας για το Eurocup. Ουσιαστικά μια αναμέτρηση που κρίνει πολλά σχετικά για τον όμιλο μας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε τη νίκη. Έτσι και μέσα στην Ισπανία θα δώσουμε τα πάντα για να επιτρέψουμε με το θετικό αποτέλεσμα.

Η Βαλένθια είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, όμως όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε καλά και θεωρώ ότι είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται για το βήμα παραπάνω. Έχουμε απουσίες όμως αυτή δεν είναι δικαιολογία και δεν σκεφτόμαστε ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι όποιος καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς από την μεριά μας».

Διαβάστε επίσης

«Ώρα για μερικά σουτ» (vid)

«Ώρα για μερικά σουτ» (vid)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στην Ισπανία, ενόψει του ματς με την Βαλένθια, για το Eurocup...

Θα παίξει για το καλύτερο δυνατό!

Θα παίξει για το καλύτερο δυνατό!

Στην Ισπανία βρίσκεται από την Τετάρτη (23/10) ο Ολυμπιακός, που μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα κόντρα στη Ναμούρ, έχει μπροστά του την δοκιμασία με την Βαλένθια (24/10, 21:30).