Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας»

«Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας»
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 01:11

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στην Βαλένθια στάθηκε στις δηλώσεις της η Τζάκι Γέμελος.

Η γκαρντ των Πειραιωτών τόνισε ότι θα πρέπει εκείνη και οι συμπαίκτριές της να δουλέψουν πάρα πολύ, ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Ήμασταν πολύ κακές. Δεν παίξαμε την άμυνα που πρέπει και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και ότι είχαμε σχεδιάσει αυτές τις μέρες. Κάναμε λοιπόν πολλά λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ απέναντι στην Βαλένθια. Γενικότερα πιστεύω ότι κάναμε μία κακή εμφάνιση στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε πλέον πολύ δουλειά στην άμυνα και με την επιστροφή μας είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας».

Διαβάστε επίσης

«Κοιτάμε τη συνέχεια…»

«Κοιτάμε τη συνέχεια…»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη, μετά την ήττα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με 77-66 στην Ισπανία από τη Βαλένθια...

Πάει για μια ιστορική νίκη!

Πάει για μια ιστορική νίκη!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ υποδέχεται το Σάββατο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, για την Α1 Γυναικών και με νίκη πιάνει τις… 100!

Βαλένθια-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 77-66 (Τελικό)

Βαλένθια-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 77-66 (Τελικό)

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζει (24/10, 21:30) την ισπανική ομάδα, εκτός έδρας, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Eurocup...