Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 00:10

Για το παιχνίδι με τη Σέγκλεντ, για την 3η αγωνιστική του Eurocup, μίλησε ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο ΣΕΦ, την Τετάρτη (30/10, 18:30).

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, τόνισε ότι: «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί προερχόμαστε από την ήττα στην έδρα της Valencia. Εννοείται πως το έχουμε αφήσει στην άκρη το ματς στην Ισπανία και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτές τις μέρες έχουμε εστιάσει στο πως θα σταματήσουμε τα ατού της VBW CEKK Cegled.

Δουλέψαμε καλά και θέλουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να παλέψουμε για την δεύτερή μας νίκη στο Eurocup. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αποστολή μας είναι να το κάνουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε την Άννα Σπυριοδοπούλου να επιστρέφει στο ροτέισόν μας και θα μας δώσει λύσεις σε πολλά σημεία του παιχνιδιού μας».

Διαβάστε επίσης

Με πάθος για τη δεύτερη νίκη!

Με πάθος για τη δεύτερη νίκη!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (30/10, LIVE στις 18:30 στο gavros.gr/CS4 HD) την Σίγκλεντ στο ΣΕΦ, για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup...