Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε πολλές αθλήτριες σε τρομερή κατάσταση»

«Έχουμε πολλές αθλήτριες σε τρομερή κατάσταση»
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 01:21

Στο γεγονός ότι αρκετές από τις παίκτριές του βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παντελάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Σέγκλεντ.

Ο τεχνικός του Θρύλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στα πρώτα οχτώ λεπτά του παιχνιδιού δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν ένα εύκολο ματς. Ηταν εντελώς λάθος η προσέγγιση του ματς, αλλάξαμε την ενέργειά μας κυρίως στην άμυνα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είναι κάτι σημαντικό για ένα τέτοιο ματς. Tρέξαμε και η ομάδα επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Έχουμε πολλές αθλήτριες σε φοβερή κατάσταση και αυτό δείξαμε και σήμερα που σκόραραν όλες και είχαμε και 5 διψήφιες. Από εκεί και πέρα, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα τα Χανιά που είναι ένα ματς πρωταθλήματος που το θέλουμε και μετά βήμα βήμα στο Eurocup να δείχνουμε τις ικανότητές μας και η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς».

Διαβάστε επίσης

Σαρωτικός ο Θρύλος, πήρε τη δεύτερη νίκη!

Σαρωτικός ο Θρύλος, πήρε τη δεύτερη νίκη!

Ο Ολυμπιακός, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, κυρίως στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 93-53 της Σίγκλετ στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική του Eurocup και επέστρεψε στις νίκες στη διοργάνωση!