Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έμεινα ικανοποιημένος, ευχαριστώ τον κόσμο»

«Έμεινα ικανοποιημένος, ευχαριστώ τον κόσμο»
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 01:17

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του και τη νίκη επί των Χανίων, στην Κρήτη, έμεινε ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία και τη στήριξή του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, τόνισε ότι: «Ξέραμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πει ότι πρέπει να σταματήσουμε τα μακρινά σουτ των Χανίων από δύο παίκτριες, την Ντράμον και την Μπουθ. Γενικά ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι, στην επίθεση όμως ήμασταν άστοχοι. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν είχαμε 100% την συγκέντρωση που θέλουμε, αυτό το διορθώσαμε γρήγορα και πήραμε τη νίκη.

Αμυντικά πάντως ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα και εάν στην επίθεση έμπαιναν κάποια από τα σουτ που συνήθως βάζουμε, η εμφάνισή μας θα ήταν ακόμα καλύτερη. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο κλειστό και με την παρουσία τους μας βοήθησαν για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

«Εξαιρετικός ο κόσμος!»

«Εξαιρετικός ο κόσμος!»

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, κόντρα στα Χανιά, στην Κρήτη...