Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παντελάκης: «Διαφορετικό ματς»

Παντελάκης: «Διαφορετικό ματς»
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 16:18

Έτοιμη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, να πέσει ξανά στη μάχη του Eurocup και να τεθεί απέναντι στη Ναμούρ. Μιλώντας για το ματς κόντρα στις Βελγίδες, ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο ματς. Αυτό είναι σίγουρο και το γνωρίζουμε όλοι καλά. Έχουμε εστιάσει λοιπόν σε αυτό το ματς είναι να μπούμε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και να μην αφήσουμε κανένα περιθώρια στην Namur να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να σταματήσουμε την δημιουργία της Βάντερβολ και ουσιαστικά να περιορίσουμε το low post παιχνίδι της αντιπάλου μας. Και φυσικά θέλουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για τη συνέχεια μας.

Θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα για να το καταφέρουμε αυτό και προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Θέλουμε μια εκτός έδρας νίκη και εάν ακολουθήσουμε του πλάνο μας, τότε θα γίνει αυτό πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός… παντού! (pic)

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός… παντού! (pic)

Από το Μόναχο, στο Ναμούρ του Βελγίου και από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ Γυναικών, ο Ολυμπιακός είναι ΠΑΝΤΟΥ στην Ευρώπη και εκπροσωπεί τον ελληνικό αθλητισμό!