Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, να μην μας στοιχίσει η διακοπή»

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, να μην μας στοιχίσει η διακοπή»
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 - 23:13

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητριών του και την ευρεία νίκη με 119-45 κόντρα στα Μελίσσια, έμεινε ο Γιώργος Παντελάκης.

Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ μίλησε για τη διακοπή, αλλά και το ρεκόρ των 119 σερί νικών σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Παντελάκης τόνισε ότι: «Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε σοβαροί και το καταφέραμε και σήμερα αυτό απέναντι στα Μελίσσια. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε πολύ κατάσταση και ελπίζουμε όλοι να μην μας στοιχίσει η διακοπή και χαλάει ο ρυθμός μας. Πλέον θα κάτσουν να ξεκουραστούν λίγο οι αθλήτριες που θα μείνουν πίσω και οι διεθνείς μας θα πρέπει να διαχειριστούν την κούρασή τους.

Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο και έχει κάνει πολλά βήματα σε σχέση με πέρσι. Πάντα τα ρεκόρ τα έχουμε στην πίσω θέση του μυαλού μας και σκοπός είναι να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όπως και να έχει, στα ρεκόρ έχουν συμμετοχή όλοι οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει σε αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είναι ουσιαστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό. Από τους προπονητές μέχρι και τις παίκτριες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Και φυσικά είναι ένα επακόλουθο της προπόνησης και της συνέπειας που δείχνουμε στα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης