Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 17:24

Μπορεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην Ελλάδα να μην έχει αντίπαλο, ωστόσο τα όνειρα των ανθρώπων της ομάδας δεν σταματούν στις εγχώριες διοργανώσεις!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας μετρούν 119 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και, φυσικά, είναι θέμα χρόνου προκειμένου να καταρρίψουν το ρεκόρ του Αθηναϊκού και έτσι, να γράψουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος...

Όμως, οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποιούν και εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και, συγκεκριμένα, στο Eurocup. Στις 27 του μήνα, έρχεται ο πρώτος μεγάλος... τελικός, που δεν είναι άλλος από την αναμέτρηση κόντρα στη Βαλένθια, στο ΣΕΦ. Εκεί, η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θέλει τη νίκη με 11 πόντους διαφορά, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης!

Όπως είναι φυσιολογικό, με τέτοια πορεία οι «ερυθρόλευκες» ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το brand name τους, κάτι που, φυσικά, φέρνει νέες χορηγικές συμφωνίες...

Όλο αυτό, φυσικά, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους του τρέχουν την ομάδα, προκειμένου να την ενισχύσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Τόσο με Ελληνίδες παίκτριες όσο και με κοινοτικές! Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς κάποιο από τα ονόματα.

Όμως, το μόνο σίγουρο είναι ένα. Ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Γιατί εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο!

Διαβάστε επίσης

Σταμάτη… on fire (vid)

Σταμάτη… on fire (vid)

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με τα έξι τρίποντα της αρχηγού στο ματς κόντρα στα Μελίσσια.