Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κληρονομία του Ολυμπιακού αυτό το ρεκόρ»

«Κληρονομία του Ολυμπιακού αυτό το ρεκόρ»
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 00:35

Για τη νίκη επί του Σπόρτιγκ και το σπουδαίο ρεκόρ που έσπασε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, φτάνοντας τις 120 σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, μίλησε ο Γιώργος Παντελάκης. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ, για το Eurocup.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, υπογράμμισε πως: «Ήταν ένα ματς μετά την διακοπή για την Εθνική και ελπίζαμε ότι ο αγωνιστικός ρυθμός μας θα ήταν ο ίδιος. Τελικά δεν ήμασταν όπως πριν την διακοπή. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ενόψει Βαλένθια, να κάτσουμε να δουλέψουμε και να σκύψουμε τα κεφάλια. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε μόνο με το όνομά μας. Πρέπει να αγωνιζόμαστε πρώτα και μετά να κερδίζουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και από τώρα ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει της Βαλένθια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει την Τετάρτη στο ΣΕΦ, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για μας πάντως. Όσο και να μην θέλαμε στο μυαλό μας να έχουμε αυτό το ρεκόρ, και όταν κυνηγάς κάποιον στόχο, υπάρχει και μία πίεση. Θα έπρεπε λοιπόν να την έχουμε διαχειριστεί καλύτερα αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που σπάσαμε αυτό το ρεκόρ!

Είναι ένα ρεκόρ που είναι κληρονομιά του συλλόγου και φυσικά έχουν μερίδιο ευθύνης όλοι όσοι έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό αυτά τα χρόνια, προπονητές και παίκτες. Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί το αξίζουμε και μεις που καταρρίψαμε το ρεκόρ και ελπίζουμε να το διευρύνουμε όσο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης

Θρυλικό ρεκόρ!

Θρυλικό ρεκόρ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 81-75 στην έδρα του Σπόρτινγκ και έγραψε ιστορία παίρνοντας την 120η διαδοχική τους νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.