Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε η μεγάλη μέρα! (pic)

Έφτασε η μεγάλη μέρα! (pic)
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 11:19

Μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, στην ιστορία του ως Σύλλογος, βρίσκεται ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του οποίου κοντράρεται με τη Βαλένθια, στις 19:30, στο ΣΕΦ! Το ματς, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά, από το gavros.gr και από το Cosmote Sport 7HD αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού κρίνει, εν πολλοίς, τις θέσεις στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 4-1 στα ματς του ομίλου, να βελτιώσει την θέση του στη βαθμολογία και να έχει ένα καλό πλασάρισμα, ενόψει της δεύτερης φάσης, της διοργάνωσης.

Η διαφορά του σημερινού αγώνα, καθαρά, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Αυτό που μετράει, στο τελικό πλασάρισμα, στη βαθμολογία, είναι ο συνολικός μέσος όρος. Εκεί, ο Θρύλος βρίσκεται, αυτή τη στιγμή στο +96 και η Βαλένθια στο +112, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κοντράρεται μόνο με τη Βαλένθια, σε αυτή τη «μάχη». Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη, με όσο το δυνατόν καλύτερη διαφορά, για το συνολικό του average.

Ο Γιώργος Παντελάκης έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης