Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν πολύ σοβαροί, επικεντρωνόμαστε στο ματς στην Ουγγαρία»

«Ήμασταν πολύ σοβαροί, επικεντρωνόμαστε στο ματς στην Ουγγαρία»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 23:27

Την υπ’ αριθμόν 104η διαδοχική νίκη όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των γυναικών πήρε η ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν πιο εύκολα από το τελικό 75-62 της Ελευθερίας Μοσχάτου, με τον Γιώργο Παντελάκη να τονίζει στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα του στάθηκε αρκετά καλά ειδικά τακτικά.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στη Σέγκλετ για το Eurocup που έρχεται με την οποία ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Ελευθερία, που διαθέτει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί στο ματς και τακτικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να κάνουμε ένα ροτέισον για να ξεκουραστούν και οι παίκτριες που είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα ματς.

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, απλά ήμασταν μακριά από τα συνηθισμένα μας στάνταρ στο τρίποντο. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί αυτό, το διαχειριζόμαστε και συνεχίζουν να είναι οι καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα και εμείς από αυτήν την στιγμή, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι στην Ουγγαρία που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Ήττα για τη Σέγκλεντ πριν τον Ολυμπιακό

Ήττα για τη Σέγκλεντ πριν τον Ολυμπιακό

Οι Ουγγαρέζες δεν τα κατάφεραν στην έδρα τους, χάνοντας με 80-72 από την Γκιορ, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Eurocup Γυναικών (5/12, 19:00).

Νίκη Νο 121 και συνεχίζει! (pic)

Νίκη Νο 121 και συνεχίζει! (pic)

Ο Θρύλος, στο μπάσκετ Γυναικών νίκησε και την Ελευθερία Μοσχάτου, καλπάζοντας προς τον τίτλο και ακόμη μεγαλύτερα ρεκόρ!