Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμες να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Έτοιμες να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ!
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 16:54

Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, αλλά και ένα κολοσσιαίο επίτευγμα, βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού! Φιλοξενεί στην βοηθητική αίθουσα του ΣΕΦ την Δάφνη Αγίου Δημητρίου το Σάββατο για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (14/12, 15:00), με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα «σπάσει» ένα ακόμα ρεκόρ και θα γράψει εκ νέου ιστορία!

Ο Θρύλος έχει 122 συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα, μετράει 105 σερί στο πρωτάθλημα και με νίκη επί της ομάδας του Αγίου Δημητρίου θα φτάσει τις 106 σερί, προσπερνώντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού. Μία ακόμα ιστορική στιγμή για τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας!

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση καθώς ταλαιπωρείται από ίωση ενώ η Μαρία Αυτζή ξεπέρασε τον τραυματισμό της και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Διαβάστε επίσης