Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη σημαίνει πολλά για εμάς»

«Η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη σημαίνει πολλά για εμάς»
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 18:36

Τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, Γιώργο Λεριώτη, θέλησε να ευχαριστήσει ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 89-51 κόντρα στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου και το ρεκόρ των 106 διαδοχικών νικών στην Α1, τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του:

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για το τμήμα και για τον σύλλογο μας. Ήρθε η μέρα να κουβεντιάσουμε για αυτό το ρεκόρ που το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλο αυτό το διάστημα.

Είναι πάντα πολλοί άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τα ρεκόρ και οφείλω να τους αναφέρω και εννοείται αρχικά εννοώ τις αθλήτριες και τους προπονητές που ήταν τόσο καιρό εδώ σε όλα αυτά τα χρόνια και προσπάθησαν για να συμβεί αυτό. Από εκεί και πέρα δεν θα γινόταν τίποτα εάν οι υπάρχουσες παίκτριες δεν έδιναν την σοβαρότητα και την ωριμότητα όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί.

Στο τέλος όμως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει εάν δεν υπήρχε η διοίκηση του Ολυμπιακού για να δημιουργήσει αυτήν την ομάδα και αυτό το ρόστερ.

Οπότε θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου η στήριξη του σημαίνει πολλά για εμάς, τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Κουντούρη και στην συνέχεια τον χορηγό της ομάδας, κ. Γιώργο Λεριώτη. Συνεχίζουμε, το κεφάλι χαμηλά και σκεφτόμαστε πια το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μπήκε πλέον για τα καλά στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού και δεν έχει σκοπό να σταματήσει τώρα.

Θρύλε των ρεκόρ, Ολυμπιακέ!

Θρύλε των ρεκόρ, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών νίκησε 89-51 τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και κατέρριψε το ρεκόρ συνεχόμενων στην Α1, με 106 σερί!